Εξαρτήματα Επιπλοποιίας - Ειδικές Κατασκευές ΣιδήρουΕξαρτήματα Επιπλοποιίας - Ειδικές Κατασκευές ΣιδήρουΕξαρτήματα Επιπλοποιίας - Ειδικές Κατασκευές Σιδήρου
+30 210.34.27.906

Εταιρικό Προφίλ

Με εμπειρία απο το 1990

Μάθετε για εμάς

Ξεκινήσαμε τη δεκαετία του ’90 δημιουργώντας μεταλλικές κατασκευές σφυρήλατες στο καμίνι και ειδικότερα μεταλλικών κρεβατιών. Χειροποίητα μεταλλικά τραπέζια, καρέκλες , φωτιστικά, πέργκολες και διάφορες άλλες κατασκευές δημιουργούνταν με βάση τις επιθυμίες σας.

 Με την πάροδο των χρόνων και ακολουθώντας την τάση, επεκταθήκαμε στην κατασκευή μηχανισμών για κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο.

Πλέον, διαθέτουμε μηχανισμούς και εξαρτήματα για κρεβάτια και καναπέδες, ενώ κατασκευάζουμε σουμιέδες από κοιλοδοκό βαρέως τύπου  30x30x2, με ανατομικές τάβλες οξιάς ή σημύδας.

1 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
1 +
Χρόνια Εμπειρίας
1 +
Κωδικούς Προϊόντων
Ποιότητα που ξεχωρίζει σε όλα τα επίπεδα

Στόχος η άριστη εξυπηρέτηση

Η σωστή και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε συνδυασμό με τις ξεκάθαρες χρεώσεις και την ειλικρινή συνεργασία, είναι το μυστικό που «χτίζει» τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε με όλους μας τους πελάτες. Ταυτόχρονα, μέσα απο την συνεχής ενημέρωση και την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, εξελίσσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, για την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

Cart